Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Nets
Frakt ingår i priset

PT & Coach

PT & Hälsocoachning

Hej! Catharina Benzel heter jag. Roligt att du har hittat hit till mig.


Inom Coachning erbjuder jag dig:

  • Hälsa – ett helhetsupplägg
  • Träning – träningsupplägg och inspiration
  • Kost – kostprogram med recept
  • Mindset – stöd för att nå dina mål

Vi fokuserar på det positiva och blickar framåt. Hela tiden med inriktning på just dina möjligheter.

Upplägget kan vara t.ex. samtal, kontakt via e-post eller möten via Zoom eller promenader. Du bestämmer hur du vill ha det.

Första konsultationen är gratis!

Pris: 600 kr/tim (inklusive moms)


Inom Personlig Träning erbjuder jag dig:

  • Träningsprogram – personligt program efter dina önskemål

Upplägget är att jag sätter ihop ett personligt träningsprogram till dig. Programmet finns sedan tillgängligt på Youtube och du kan träna till det så ofta du vill utan ytterligare kostnad.

Första konsultationen är gratis!

Pris: 1800 kr (inklusive moms)


Om mig: Mina intressen; Mmmm (- inte Marabou fast det också) Motion, Mat, Mindset, Människan och Miljön. Eller man kan väl sammanfatta det med hälsa och hållbarhet.

Jag  har alltid tyckt om att röra mig till musik. När jag var fyra- fem år  började jag dansa klassisk balett. Allt sedan har jag varit aktiv på  olika sätt med musik.

1985 började jag att leda jazzdans och  fortsatte sedan med gympa, aerobics, step, spinning, pilates, yoga,  Zumba och lite annat. Jag fick möjligheten att leda inspirationsdagar  och utbildningar för Göteborgs Gymnastikförbund ett flertal gånger.

10  år senare behövdes det vattengympainstruktör på ett gym som jag  arbetade för och sedan dess har jag lett vattengympa i olika grupper.  Och för ca 10 år sedan så började jag samarbeta med Birgitta i  GympaTillMusik.nu (som då hette SONDs Träningsprogram).

Jag har en  lång och bred erfarenhet inom friskvård. Bland mina utbildningar finns  Licensierad Livsstilsrådgivare, Diplomerad Coach och utbildning inom  Hälsoprofilsbedömning, samt en mängd kurser inom olika typer av  träningsformer.

Idag bor jag tillsammans med Torsten, som är  dotterns katt. Att gå ut i skogen eller vandra vid havet är något jag  älskar och jag gör det så fort jag får möjlighet.