Om mig

Nyligen sagt om mig

"Hej! 

En lille hilsen fra mig med tusinde tak for de gode videor, som du har lagt på Youtube. De var min redning her i corona tiden, og det har fået mig i gang med at traene hver eneste dag, da vi her i Danmark stadig har problemer med att samles i pools etc. På grund af corona. Jag er dårligt gående, men har fået godt gang i mine muskler med flere av dine  videoer, som jag traener med hver eneste dag siddende i stol - også  riktigt god musik :D Tak for din undervisning og initiativ. Jag er i  övrigt 75 år og stadig på arbejdsmarkedet, så jag har brug for at holde  mig i form. 

Med Venlig Hilsen/Best regards, Vibeke Joensen, Skodsborg, Danmark."

________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jag har tagit fram träningsprogram sedan 2006. Jag gör lättare träningsprogram främst inom vattengympa, sittgympa och gympa, både med och utan redskap. Programmen är i olika längd och intensitet, från kom-igång till medel. Jag brinner lite extra för vattengympa. 

Jag har många års erfarenhet av, och utbildning i, att leda främst gruppträning. Och jag samarbetar regelbundet med organisationer och företag för att ta fram specialprogram och inspirationsdagar. 


Kontakt: Du kommer lättast i kontakt med mig via e-post: [email protected]

_______________________________________________________________________________________________________________________________________