Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Nets
Frakt ingår i priset

Om oss

Nyligen sagt om oss

"Hej! 

En lille hilsen fra mig med tusinde tak for de gode videor, som du har lagt på Youtube. De var min redning her i corona tiden, og det har fået mig i gang med at traene hver eneste dag, da vi her i Danmark stadig har problemer med att samles i pools etc. På grund af corona. Jag er dårligt gående, men har fået godt gang i mine muskler med flere av dine  videoer, som jag traener med hver eneste dag siddende i stol - også  riktigt god musik :D Tak for din undervisning og initiativ. Jag er i  övrigt 75 år og stadig på arbejdsmarkedet, så jag har brug for at holde  mig i form. 

Med Venlig Hilsen/Best regards, Vibeke Joensen, Skodsborg, Danmark."

________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vi gör träningsprogram för alla åldrar från ungdom och uppåt och har gjort detta sedan 2006. Vi tar fram program för friskvård, rehab och enskild träning, med och utan redskap, av olika typer och i olika längd och intensitet.

Hos oss kan du hitta program i olika intensitet - från kom-igång till medel - & längd, främst för Gympa, Vattengympa och Sittgympa.

Våra program tas fram av utbildade ledare med många års erfarenhet av att leda bland annat gruppträning. Vi tar hjälp av legitimerade sjukgymnaster när vi tar fram rehabprogram. 

Vi samarbetar med organisationer och företag för att ta fram specialprogram och inspirationsdagar. 

Kontakt: Du kommer lättast i kontakt med oss via e-post:   [email protected]

_______________________________________________________________________________________________________________________________________