Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Nets
Frakt ingår i priset

Köpinformation

Talade instruktioner

Det är INTE alla våra program som har talade instruktioner. Läs igenom texten noga. Vi byter inga cd-skivor, där säkerhetspåsen är bruten, bara för att det inte är tal på cdn.

DVD till programmet

Det är INTE alla våra program som har DVD. Läs igenom texten noga.

Retur eller byte

Häften går inte att returnera. Det går helt enkelt inte att returnera en digital vara.

Skivorna tas endast i retur om säkerhetspåsen inte är bruten. Läs igenom låtlistan noga så du vet vad du får.

Fel på skiva? Skicka tillbaka skivan. Vi tittar på den och kontrollerar så att den inte är felaktigt behandlad, alltså har blivit skadad eller är väldigt smutsig. Om skivan ser ut att vara rätt behandlad så skickar vi en ny och ersätter dig för returfrakten.

Priser

Alla angivna priser på hemsidan är inklusive moms.

Produkter

Alla produkter vi säljer kan användas i Sverige.

Upphovs- och kopieringsrätt

Vår  upphovsrätt och copyright gäller för pdf-filer på samma sätt som för  tryckta häften och foldrar. De får alltså inte spridas eller kopieras  utan tillstånd. Man får skriva ut och använda det antal av pdf-filen som  man har beställt.

Lagerstatus

Alla varor finns i lager om inget annat anges under respektive produkt.

Frakt

Frakt ingår i alla våra produkter.

Leverans

Leveranstiden  är 4-5 arbetsdagar för cd-skivor och dom kommer med posten. Pdf-er  skickas via e-post och kommer inom 1-2 arbetsdagar från  beställningsdatum.

Ångerrätt

Det finns  ingen ånger- eller returrätt på häften och foldrar som pdf-filer. Det  går helt enkelt inte att returnera en digital vara.

Ångerrätten på  cd- och dvd-skivor är 14 dagar men endast om plomberingspåsen är  obruten eller om det är fel på cd-skivan. Vi löser inte ut returer som  skickas mot postförskott.

Vid fel på cd- eller dvd-skiva: Kontakta  oss så fort som möjligt och tala om vad som är fel och skicka tillbaka  skivan så vi kan titta på den. Efter att vi har konstaterat att  cd-skivan inte har blivit felaktigt hanterad så skickar vi en ny  cd-skiva. Vi ersätter er för besväret med rabatt á 50 kr vid nästa köp  eller frimärken för samma belopp som returfrakten tillsammans med  leverans av den nya cd-skivan.

Betalning

All betalning i vår e-butik går via vår betaltjänst Nets Epay. Om du av någon anledning inte kan eller vill använda Nets för dina betalningar tilll oss, så kontakta oss på [email protected] så försöker vi hitta en lösning tillsammans.

Hantering av personuppgifter

SOND är ansvarig för behandling av de personuppgifter som du som kund lämnar  till oss. Dina personuppgifter behandlas av SOND enbart för att kunna  administrera dina inköp och i marknadsföringssyfte, som för nyhetsbrev  och/eller utskick från oss. Dina personuppgifter lämnas aldrig ut till  tredje part. Som kund hos SOND har du också rätt att en gång per år få  information om hur dina personuppgifter används. Skicka i så fall din  begäran till oss via post.

Skadestånd

Vi  avsäger oss allt ansvar för eventuella skador man eventuellt ådrar sig  under träning till våra träningsprogram. Rådgör med läkare eller annan  vårdpersonal innan du börjar träna till våra program, särskilt om du vet  med dig att du har en sjukdom eller skada som kan förvärras vid  träning.

Försäljning till minderåriga

Vi ingår inte medvetet avtal med minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande.

Tvist

Vid eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.