Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Nets
Frakt ingår i priset

Köpinformation

CD och DVD

Jag säljer inte cd-skivor eller dvd-er längre. Endast häften som kommer som pdf-filer

Retur eller byte

Häften går inte att returnera. Det går helt enkelt inte att returnera en digital vara.

Priser

Alla angivna priser på hemsidan är inklusive moms.

Produkter

Alla produkter jag säljer kan användas i Sverige.

Upphovs- och kopieringsrätt

Min upphovsrätt och copyright gäller för pdf-filer på samma sätt som för  tryckta häften och foldrar. De får alltså inte spridas eller kopieras utan tillstånd. Du får skriva ut och använda det antal av pdf-filen som du har beställt.

Lagerstatus

Alla varor finns i lager om inget annat anges under respektive produkt.

Frakt

Frakt ingår i alla mina produkter.

Leverans

Pdf-filerna kan laddas ner direkt efter köp. Om det blir något problem så kontakta mig på [email protected] så hjälper jag dig.

Ångerrätt

Det finns  ingen ånger- eller returrätt på häften och foldrar som pdf-filer. Det  går helt enkelt inte att returnera en digital vara.

Betalning

All betalning i min e-butik går via vår betaltjänst Nets Epay. Om du av någon anledning inte kan eller vill använda Nets för dina betalningar tilll mig, så kontakta mig på [email protected] så hittar vi en lösning tillsammans.

Hantering av personuppgifter

SOND ek för/GympaTillMusik.nu är ansvarig för behandling av de personuppgifter som du som kund lämnar  till mig. Dina personuppgifter behandlas av SOND enbart för att kunna  administrera dina inköp och i marknadsföringssyfte, som för nyhetsbrev  och/eller utskick från mig. Dina personuppgifter lämnas aldrig ut till  tredje part. Som kund hos SOND har du också rätt att en gång per år få  information om hur dina personuppgifter används. Skicka i så fall din  begäran till mig via post.

Skadestånd

Jag avsäger mig allt ansvar för eventuella skador du eventuellt ådrar dig under träning till mina träningsprogram. Rådgör med läkare eller annan vårdpersonal innan du börjar träna till mina program, särskilt om du vet med dig att du har en sjukdom eller skada som kan förvärras vid träning.

Försäljning till minderåriga

Jag ingår inte medvetet avtal med minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande.

Tvist

Vid eventuell tvist har jag som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.